Vereecke
Benieuwd...
Chocolade - Confiserie - Biscuits
Fijne gastronomie
Wijnen en likeuren
Pralines (60 soorten) Studentenhaver Orangettes
Truffels Tuiles Karakken Likeurpralines Gianduja
Cerisettes Haricots Rhumrotsen Hazelnoten
Gemberbollen Pindarotsen Dadels Sneeuwballen
Zeevruchten Nougatines Agarschijfjes Guimauves
Marsepein Geconfijt-fruit Vruchtendeeg Anijs Flavigny
Calissons Zoethout Arabische gom Cuberdons
Spekken Tricolor Gedroogd fruit Harlekijnen Jujubes
Fondantsuiker Dragees Praliné-feuilleté Babeluttes ...
Onze ‘prestiges’ zijn gewoonweg onweerstaanbaar!
Abrikoos, aardbei, noot, ananas, sinaasappel, gember,
bergamot, cassis, munt, linde, truffel, mimosa, crême
brulée, vijgen, vanille, klaproos, koffie, cactus, barbe à
papa, perzik, lavendel, gezouten caramel, jasmijn,
pompelmoes, banaan, guimauve, passievruchten,
zouthout, peer, appel, speculoos, mango, lychee,
marjolein, tutti-frutti, mirabellen, curaçao,
eucalyptus, verveine, anijs....
Grieks brood Kletskoppen Amandelbrood Macarons
Speculoos Brugse achten Rochers Florentines
Oublies Brugse beschuit Zoenen Kandijkoek
Fruitkoek Babas au rhum Canelé de Bordeaux
Crackers - Kaaskoekjes...
Verfijnde Bordeauxwijnen, uitzonderlijke whisky’s,
zeldzame portwijnen en oude Madeira’s...
Hypocras Banyuls Phros Jus de mer Vieux Rhum,
Cognac Armagnac Likeur Champagne Crémants...
Terrines Olijfolies Sardines Tapenades Mosterd
Zoutmolentjes Confituren Honing Siropen
Balsamicoazijn Vinaigrettes Pestos Een uitgebreid
gamma van ‘Savor et Sens’ en ‘Comtesse du Barry’
Pralines SILT
Samenstelling - afwerking
Marsepein 65% amandelen - geroosterde amandel
Melkchocolade met feuilletine - goudpuntje
Ganache violet - paarse garnituur
Melk speculoos - feuilletine
Ganache koffie - gemalen koffie
Ganache citrus - golving
Bitter puur - goudpuntje
Gianduja - fondant afwerking
Marsepein pistache - pistache korrel
Allergenen: Melk - Boter - Soja - Noten - Gluten - E223
Kan sporen van pindas bevatten