Onze ‘prestiges’ zijn gewoonweg onweerstaanbaar!
Abrikoos, aardbei, noot, ananas, sinaasappel, gember, bergamot,
cassis, munt, linde, truffel, mimosa, crême brulée, vijgen,
vanille, klaproos, koffie, cactus, barbe à papa, perzik, lavendel,
gezouten caramel, jasmijn, pompelmoes, banaan, guimauve,
passievruchten, zouthout, peer, appel, speculoos, mango,
lychee, marjolein, tutti-frutti, mirabellen, curaçao,
eucalyptus, verveine, anijs....
Nos ‘prestiges’ .... un vrai régal !
Abricots, fraise, noisette, ananas, orange, gingembre, bergamotte,
cassis, menthe, tilleul, mimosa, crème brulée, figues, vanille,
coquelicot, café, cactus, barbe à papa, pêche, lavande,
caramel beurre salé, jasmin, pamplemousse, banane, guimauve,
fruits de la passion, réglisse, poire, pomme, spéculoos, mangue,
litchi, marjolaine, tutti-frutti, mirabelles, curaçao,
eucalyptus, verveine, anis...
5.35 € / 140g
VEREECKE
FIJNPROEVERSPAKKETTEN
Since 1961
Brugse achten
met de hand gevormde strikjes, gerold in bruine suiker
en gebakken in traditionele oven.
Noeuds de Bruges
Noeuds formés à la main, roulés dans du sucre brun
et cuit dans un four traditionnel.
Boterspeculoos
ongetwijfeld de grootste klassieker onder de biscuits
Spéculoos au beurre
‘le plus grand’ classique des biscuits
Peperkoek met vruchten
maar ook met gember of kandijsuiker,
Pain d’épices aux fruits
mais aussi au gingembre ou sucre candi
Brugse beschuitjes
zoet gekarameliseerd beschuitje
heerlijk met foie gras, terrines, kaas...
Biscottes de Bruges
biscotte légèrement sucrée et caramelisée
délicieux avec foie gras, terrines, fromage...
Kletskoppen
flinterdunne koekjes
die menig fijnproever weten te bekoren
Dentelles
un biscuit croustillant suivant une recette régionale
qui en fait craquer plus d’un.
Macarons
verfijnde rotsjes op basis van kokosnoot
Macaron
rocher à base de noix de coco
Grieks brood
Belgische lekkernij met kaneel en korrelsuiker.
Pain à la Grecque
spécialité Belge à la cannelle et sucre granulé
Amandelbrood
fijn koekje op basis van amandelen
een echte bestseller
Pain d’amandes
biscuits sur base d’amandes
un véritable ‘bestseller’
Oublie sigaretjes
vervaardigd met de beste ingrediënten
Cigarettes
produits avec les meilleurs ingrédients
Florentines
Amandelen, chocolade en honing... verfijnde luxe
Florentines
Amandes, chocolat et miel... du luxe raffiné
Chocoladezoenen
een krokant koekje, eiwitschuim en een heerlijk laagje chocolade
Bisous au chocolat
biscuit croquant, blanc d’oeuf, le tout enrobé de chocolat
Macarons de Paris
een echte hype!
Macarons de Paris
Laissez vous tenter par ces macarons français.
Kandijkoek
een oud ambachtelijk recept.
smeuiig en vol van smaak.
Pain d’épices au sucre candi.
une vieille recette.
onctueux et complex
Gemberkoek.
heerlijk bij het ontbijt, op de desserttafel, als tussendoortje
of bij foodpairing.
Pain d’épices au gingembre
délicieux au petit déjeuner, comme dessert
ou du foodpairing
Babas au rhum, zoete mystiek
Babas au rhum, mystique sucrée