© Copyright Vereecke Fijnproeverspakketten 2017 All Rights Reserved
Fijnproeverspakketten
Vereecke
Home Chocolaterie Confiserie Biscuiterie Dranken Gastronomie Business gifts Sinterklaas Pasen Onze filosofie Pers Causerie
Boterspeculoos ongetwijfeld de grootste klassieker onder de biscuits
Prestiges 15 soorten met bloemen, fruit en kruiden te vergelijken met boudoirs
Amandelbrood fijn koekje op basis van amandelen. een echte bestseller
Meringuettes ideaal bij sorbets of een subtiele vacherin
Oublie-sigaretjes vervaardigd met de beste ingrediënten
Macarons verfijnde rotsjes op basis van kokosnoot
Crepes dentelles flinterdun koekje uniek van smaak past bij roomijs
Mini likeurcakes onweerstaanbaar gevuld met cointreau, advocaat of amaretto
Kletskoppen flinterdunne koekjes die menige fijnproever weten te bekoren
Grieks brood Belgische lekkernij met kaneel en korrelsuiker Grieks verwijst naar het Brusselse ‘grecht’ of gracht
Peperkoek met vruchten maar ook kandijkoek, gemberkoek, appelkoek en vruchtenkoek
Brugse achten met de hand gevormde strikjes, gerold in bruine suiker en gebakken in traditionele oven
Brugse beschuit zoet gekarameliseerd beschuitje heerlijk met foie gras, kaas en boter, terrines, of zo maar...
Lukjes Krokant en met echte boter een klassieker
Dinantse koek in diverse vormen weinig gekend maar overheerlijk
Florentines. Amandelen, chocolade en honing. Verfijnde luxe
En verder ook nog Gentse mokken, stroopwafeltjes, gevulde speculoos, toast met vijgen, kaasbiscuits, crackers, aperokoekjes...
Zwevezeelse florentines Chocolade en roomboter op een heerlijk hazelnootkoekje
Craquantins In diverse smaken. “een ware delicatesse”
Macarons de ‘Paris’ Een echte hype
Ambachtelijke zoenen. Een krokant koekje met eiwitschuim omhuld door een heerlijk laagje chocolade
NL / FR / EN / DE
Biscuiterie