Home Thema Chocolaterie Confiserie Biscuiterie Desserts Gastronomie Delicatessen Wijnen Likeuren Fijnproevers Geschenken Horeca B2B Degustatie Contact
Boetiek Middelkerke (Burelen en Atelier) Leopoldlaan 59 8430 Middelkerke Tel 00 32 (0) 59/300651 Alle dagen open 9.30 - 12.30 hr & 13.30 - 18.30 hr info@fijnproeverspakketten.be
Boetiek Nieuwpoort Albert 1 laan 277 8620 Nieuwpoort Tel 00 32 (0) 58/232707 Alle dagen open 10.00 - 12.30 hr & 13.30 - 18.00 hr info@fijnproeverspakketten.be
Groothandel laden - lossen Parijsstraat 23 8430 Middelkerke Tel 00 32 (0) 59/300651 Alle dagen open 9.30 - 12.30 hr & 13.30 - 18.30 hr info@fijnproeverspakketten.be
Biscuiterie Desserts
Het resultaat van ambachtelijk vakmanschap! Onze ‘prestiges’ zijn gewoonweg onweerstaanbaar! Abrikoos, aardbei, noot, ananas, sinaasappel, gember, bergamot, cassis, munt, linde, truffel, mimosa, crême brulée, vijgen, vanille, klaproos, koffie, cactus, barbe à papa, perzik, lavendel, gezouten caramel, jasmijn, pompelmoes, banaan, guimauve, passievruchten, zouthout, peer, appel, speculoos, mango, litchee, marjolein, tutti-frutti, mirabellen, curaçao, eucalyptus, verveine, anijs....
VEREECKE FIJNPROEVERSPAKKETTEN Since 1961
Brugse achten met de hand gevormde strikjes, gerold in bruine suiker en gebakken in traditionele oven.
Boterspeculoos ongetwijfeld de grootste klassieker onder de biscuits
Peperkoek met vruchten, maar ook met gember, kandij, noten.
Brugse beschuit zoet gekarameliseerd beschuitje heerlijk met foie gras, terrines, kaas...
Kletskoppen flinterdunne koekjes die menig fijnproever weten te bekoren
Macarons verfijnde rotsjes op basis van kokosnoot
Grieks brood Belgische lekkernij met kaneel en korrelsuiker ‘grieks’ verwijst naar het Brusselse ‘grecht’ of gracht
Amandelbrood fijn koekje op basis van amandelen een echte bestseller
Oublie sigaretjes vervaardigd met de beste ingrediënten
Florentines Amandelen, chocolade en honing verfijnde luxe
Chocoladezoenen een krokant koekje, eiwitschuim en een heerlijk laagje chocolade
Macarons de Paris,  een echte hype!
Kandijkoek Een oud ambachtelijk recept. Smeuiig en vol van smaak.
Gemberkoek. Heerlijk bij het ontbijt, op de desserttafel, als tussendoortje of bij foodpairing.